Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: National City

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: National City

Kuhar

Daniella: zasebna večerja s senzornim pogonom

20 let izkušenj Sem kuhar, sommelier in vizualni umetnik, ki ustvarja edinstvena kulinarična doživetja. Študirala sem kulinarično umetnost, delala v podjetju Biko & Rústico in se učila v babičini kuhinji. Zmagal sem najboljšo večerjo Baja (revija San Diego Magazine) in 1. mesto Ceviche Master of California.

Kuhar

Sodobna mehiška kuhinja v Izraelu

22 let izkušenj Sem izkušen kuhar in kulinarični svetovalec, ki je odraščal pri kuhanju tradicionalne mehiške hrane. Študiral sem v Le Cordon Bleu Las Vegasu in izpopolnjeval svoje kulinarične veščine. Potoval sem po državi in pomagal restavracijam tako, da sem izboljšal menije in racionaliziral kuhinjo.

Kuhar

Nagrajeni okusi kuharskega mojstra Toca

15 let izkušenj Ustvarjam prilagojena kulinarična doživetja za umike, poroke in zasebne dogodke. Študiral sem na evropski kulinarični šoli Center v Curitibi v Braziliji. Leta 2008 sem odprl svojo prvo restavracijo in osvojil glavno nacionalno nagrado za brazilsko kuhinjo.

Kuhar

Angel: Baja-Mediteran

10 let izkušenj Imam praktične izkušnje na slavnih krajih, kot sta Bleu Boheme in Wormwood. Začel sem v obsežnih gostinskih jedeh, razvil pa sem se v francoskih in baja-mediteranskih kuhinjah. Bil sem član ekipe, ki si je prislužila Wormwood 'Najboljšo novo restavracijo leta 2022'.

Kuhar

Okusi Latinske Amerike, ki jih je pripravil Hector

9 let izkušenj Sem mehiško-ekvadorski kuhar z bogatimi izkušnjami na področju južnoameriške kuhinje. Izobrala sem se na vrhunskem kulinaričnem kolidžu s francoskim usposabljanjem. Delal sem kot glavni kuhar in solastnik restavracij v Mehiki in Baja Kaliforniji.

Kuhar

Mediteranska pojedina Maximilian

Kulinarično potovanje kuharja Maxa se je začelo v osrčju Bostona, kjer ga je navdihnila sicilijanska kuhinja svoje nane Carmelle in očeta Domenic. Njegovo poklicno doživetje se je začelo pri 14 letih, ko je delal na lokalni ribji tržnici in italijanskih delikates. Kuhar Max se je leta 1998 preselil na območje zaliva San Francisco, ki je želel razširiti svoje kulinarično znanje. Do 23. leta je zagotovil svoj prvi položaj Chef De Cuisine in odprl novo ameriško restavracijo v letovišču Claremont Resort v Berkeleyju. Samo dve leti kasneje je prevzel svojo prvo vlogo glavnega kuharja in je v zadnjih 20 letih še naprej vodil kuhinje. Trenutno se kuhar Max osredotoča na osebno in zasebno obedovanje v okrožju San Diego.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi