Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Bagnolet

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Bagnolet

Kuhar

Pariz

Francoska fuzijska kuhinja, ki jo nudi Cyril

10 let izkušenj, ki jih spremenim v življenje, zahvaljujoč MasterChefu in odpiram svojo restavracijo. Usposobljen sem za HACCP. Leta 2019 sem osvojil medaljo na vrhu svetovnega kralja kuharja G20 v Osaki na Japonskem.

Kuhar

Pariz

Zasebni kuhar : sodobna francoska in italijanska kuhinja

Sem samostojni kuharski mojster z ljubeznijo do navdihujočega kuhanja, na križišču mojega izvora, moje strasti in babice, ki tolaži hrano za dušo. S CAP (Certificate of Professional Competence), ki je diplomiral s priznanji na Ecole hôtelière Paris Drouant, črpam navdih med najbolj legendarnimi načini kuhanja na svetu iz Francije ter tradicionalnimi in sodobnimi italijanskimi recepti.

Kuhar

Pariz

Preranski okusi po vsem svetu

Pet let izkušenj sem delala v različnih kuhinjah, od restavracij z Michelinovimi zvezdicami do gostinskih kuhinj. Od chocolaterie do pâtisserie - pridobil sem spretnosti v raznolikih kulinaričnih okoljih. Delal sem v restavraciji z Michelinovo zvezdico in izpopolnjeval svoje veščine v hitrem okolju.

Kuhar

Pariz

Rastlinski užitki kuharske mojstrice Marion

10 let izkušenj Z gosti rad delim svojo strast do kuhanja in ustvarjam posebne jedi. Leta 2015 sem zaključil profesionalni program za prekvalifikacijo (CAP Cuisine). Kuhal sem za več kot 900 gostov in bil partner pri La Belle Assiette (od 2015 do 2023).

Kuhar

Pariz

Marionino kulinarično potovanje

Od leta 2015 kuham 10 let izkušenj v Parizu in bližnjih predmestjih. Imam magisterij iz prava in političnih znanosti ter kulinariko CAP. Za en sam predlog sem organiziral mehiško tacquerijo v preobleki.

Kuhar

Pariz

Francoski kuhar za nepozabno doživetje

Moje ime je Lila in imam 12 let izkušenj na kulinaričnem področju. Diplomiral sem na Gastronomskem inštitutu Ferrandi, kjer sem imel priložnost delati v prestižnih restavracijah, bistronomskih ustanovah in kakovostnih francoskih pivovarnah, kjer sem izpopolnil svoje kuharske spretnosti.

Vse storitve kuharjev

Sezonska francoska jedilnica Nabil

9 let izkušenj pod kuharskimi mojstri, kot so Romain Alinat, Hélène Darroze in Julien Le Cloarec. Pred prehodom na praktično kulinarično usposabljanje v Franciji je študiral likovno umetnost. Sodeloval sem s kuharskimi mojstri Romain Alinat, Hélène Darroze in Julien Le Cloarec.

Tradicionalna italijanska kuhinja Daniele

19 let izkušenj sem delal v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami. Študirala sem na hotelski šoli v Rimu in pridobila Bac Pro z 80/100. Leta 2015 sem dobil naziv najboljše italijanske restavracije v Londonu.

Jeffova francoska hrana

20 let izkušenj Zasebni hišni kuhar, kuhal sem za notranjega oblikovalca v Vogezu. Ukvarjala sem se s kulinariko, pecivom in mesom. Bil sem kuhar in slaščičar v priznanih ustanovah.

Meni po meri podjetja Dowenson

15 let izkušenj Sodelovanje z vrhunskimi hišami in VIP gostinsko storitvijo. Imam močno ozadje pri kuhanju. Organizirala sem kulinarične dogodke v parku Parc des Princes in sodelovala z blagovnimi znamkami.

Klasična francoska večerja, ki jo prireja Jean

8 let izkušenj, ki sem jih usposobil na Tour d'Argent in Le Meurice, kasneje pa sem postal zasebni kuharski mojster. Študiral sem pri Yannick Allenu, mojstru regionalnih inovacij. Delal sem v zgodovinski pariški restavraciji Tour d'Argent.

Laurentova sodobna francoska kuhinja

20 let izkušenj Ponujam mešanico sodobne in tradicionalne francoske kuhinje z pristnostjo in ustvarjalnostjo. Naučil sem se pri Christophe Michalaku, Thierryju Marxu in Cyrilu Lignacu. Pogosto delim svoje kulinarične veščine o kuharskih oddajah za nacionalno televizijsko omrežje.

A la table par May

Vabim vas na pravo gurmansko potovanje, ki je narejeno iz pristnih in sezonskih okusov. Moja kulinarična pustolovščina se je začela v hotelski šoli v Parizu, nato pa sem nadaljevala v bistronomski restavraciji. Takrat sem se odločil za razcvet, da bi svojo ustvarjalnost dal svobodno v različnih ustanovah. Kaj me žene? Ljubezen do izdelka, užitek pri prenosu in iskanje drznih in skladnih dogovorov. Velik pomen pripisujem sodelovanju s pridelovalci v živo, da bi izboljšali in izboljšali svoje izdelke s sezonsko, lokalno in smiselno kulinariko. Za tiste, ki želijo, spremljam svoje skrbno izbrane vinske jedi, da ustvarim poštene in presenetljive kombinacije vin.

Pristna francoska kuhinja Eglantine

8 let izkušenj Sem kuhar, specializiran za svežo in sezonsko francosko kuhinjo, ki ima raje ekološko pridelano hrano. Izpopolnil sem svoje veščine v Le Desnoyezu v Parizu in si prislužil diplomo CAP Cuisine. Preden sem začela svojo kariero v kuhinji, sem delala v kulinarični založbi za Alain Ducasse.

Trajnostna vegetarijanska kuhinja, ki jo nudi Manon

13 let izkušenj. Delal sem za znane kuharske mojstre, delal na različnih dogodkih, zdaj pa vodim svoje podjetje. Nenehno si prizadevam obogatiti svoje znanje in sposobnosti kot kuhar. Imela sem priložnost sodelovati s priznanim francoskim kuharskim mojstrom na posebnem dogodku za Hermès.

Vrhunska afro-karibska restavracija Jonathana

8 let izkušenj strankam prinašam vrhunsko kuhanje in nudim svetovalne storitve za izboljšanje fine kulinarike. Študiral sem na Guadeloupeju, preden sem razširil svoja obzorja v Združenem kraljestvu in Parizu. Svojo obrt sem izpopolnil v vrhunskih luksuznih hotelih, kot sta The Peninsula in Plaza Athénée.

Market feast by Or

10 let izkušenj Praktične izkušnje v najboljših pariških restavracijah in kulinarični dediščini iz severne Afrike. Izurjen v levantinskih, sredozemskih in severnoafriških kuharskih tehnik. Led kuhinje v Miznonu, Shouku in Daliji v Parizu.

Gostinski gurman, ki ga je ustvaril Boris

9 let izkušenj Nudim prilagojene storitve za profesionalne dogodke v Île-de-France. Opravil sem usposabljanje na področju upravljanja gostinstva in gostoljubja. Delal sem za podjetja, kot so RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi