
Storitve na Airbnbju
Kuharji na lokaciji: Baix Llobregat
Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.
Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Baix Llobregat

Kuhar
Žar v podstrešnem stanovanju v središču mesta s kuharskim mojstrom
Kot profesionalni kuharski mojster z več kot 14 leti izkušenj sem specializiran za ustvarjanje nepozabnih kulinaričnih doživetij in popolno okolje. Kuhanje ni samo služba zame, to je moja strast in nič mi ni bolj všeč, kot da ga delim z drugimi. Sem družabna oseba, ki rada spoznava nove ljudi in izmenjuje zgodbe. Moje kulinarične pustolovščine so me popeljale v več kot 125 držav in imela sem čast živeti v 5 različnih državah. Nenehno iščem nova kulinarična doživetja, kar me je pripeljalo do tega, da sem na poti spoznal neverjetne ljudi. Moja žena Kiira, ki deli mojo strast do hrane in potovanj, se nam bo pridružila, da bo to doživetje nepozabno. Veganka je, kar pomeni, da dobro poznamo svet veganskih izdelkov. Raziščimo svet skupaj, en ugriz naenkrat!

Kuhar
Barvita ustvarjalna večerja v soseski Jana
9 let izkušenj. Delal sem v veliki restavraciji na Škotskem ter razvijal svoje spretnosti in ustvarjalnost. Svojo izobrazbo sem pridobil v kuhinji. Kuhanje je moja umetnost - čudovita, živahna in narejena z ljubeznijo in nasmehom.

Kuhar
Graciela: meniji za pokušino avantgardnih morskih sadežev
6 let izkušenj, ki sem jih usposobil v številnih kuhinjah, pod vplivom francoske kuhinje in strast do fine kulinarike. V teh restavracijah sem se naučil naprednih tehnik in ustvarjalnih pristopov. Moje tehnike temeljijo na inovacijah in visokokakovostnih sestavinah.

Kuhar
Ustvarjalni sredozemski okusi Janne
12 let izkušenj. Odraščal sem v obalni Španiji in kuhal v vrhunskih kuhinjah po vsem svetu. Diplomiral sem iz mednarodnih kulinaričnih umetnosti v Švici. Študirala sem vrhunsko kuhanje v svetovni prestolnici gastronomije.

Kuhar
Zakoreninjena katalonska kuhinja, ki jo nudi Jordi
10 let izkušenj v vrhunskih restavracijah. Imam globoko ljubezen do izdelka in tradicionalne kuhinje, vendar s spretnostjo sprejemam tehniko za dvig okusov v vsaki jedi.

Kuhar
Barcelona
Maríino pecivo in slano fino obedovanje
10 let izkušenj, ki jih kuham od svojega 12. leta, specializirana sem za pecivo in slano kulinariko. Diplomiral sem iz gastronomije in gostoljubja v Barceloni, Ekvadorju in ZDA. Svoje spretnosti sem izpopolnil v kuhinji z Michelinovo zvezdico in izpopolnil kulinarične tehnike.
Vse storitve kuharjev

Marcova tradicija katalonske kuhinje
Sva Esther in Marc, dva Katalonca, ki se navdušujeta nad našo kulturo in gastronomijo, ki vas vabita, da odkrijete Katalonijo skozi skrivno večerjo, ki si jo delite z domačini. Marc je kuhar in je usposobljen za El Bulli s Ferranom Adrià, kar mu je omogočilo, da je razvil ustvarjalnost in zahteve, potrebne za opremljanje tega doživetja z največjo pristnostjo in ekskluzivnostjo. Kot veliki ljubitelji vin radi združujemo svoje jedi z vini iz najboljših katalonskih vinskih kleti. Pridite in odkrijte Katalonijo s svojega stola!

Fuzijski okusi podjetja Israe
20 let izkušenj Sem kulinarični strokovnjak z izkušnjami, ki združujejo mednarodne okuse. Študiral sem gostoljubje in imam praktične izkušnje po vsem svetu. Potovanja so seznanila z mojimi kulinaričnimi spretnostmi in občutljivostjo ter mojim pristopom k svoji karieri.

Mediteranski meniji Pabla
Med svojo kulinarično potjo sem imel priložnost raziskati okuse z vsega sveta in popolne kulinarične tehnike. Ko pa sem svojo strast do kuhanja delil z drugimi, sem odkril svojo pravo poklicanost. Kuhanje za vas mi omogoča, da ustvarim edinstvena in prilagojena kulinarična doživetja, prilagojena vašim okusom in željam. Vsaka jed je umetniško delo in vsaka stranka je navdih.

Sam: Okusi Levanta
12 let izkušenj Specializirana sem za preoblikovanje preprostih sestavin v izjemne obroke. Diplomiral sem iz prava na Univerzi v Damasku, vendar je moja strast v gostoljubju. Od Bejruta do Barcelone - rad sprejemam goste z vsega sveta v svoje prenočišče.

Federico: zajtrk in večerja na rastlinski osnovi
3 leta izkušenj Sva dva strastna kuharja, ki vsak dan trenirata in izboljšujeta svoje spretnosti za pripravo vrhunskih restavracij. Imamo obsežno formalno usposabljanje na univerzah in kulinaričnih tečajih. Delali smo v številnih profesionalnih kuhinjah in izpopolnili svoje obrti.

Barvita fuzijska kuhinja, ki jo nudi Camila
15 let izkušenj sem raziskoval različne okuse in kuharske tehnike po vsem svetu. Sem usposobljen za kulinariko in dogodke. Študiram na magistrskem študiju na področju hrane in pijače. Vodil sem kuhinjo v restavraciji Pachama South American Food in razvila inovativne menije.

Priprava obrokov, ki ga pripravlja Daniele
6 let izkušenj sem delala v hotelih in restavracijah ter ustvarjala obroke za stranke, ki se osredotočajo na prehrano. Študirala sem čas hranil, oblikovanje menija in energetsko ravnovesje, da bi podprla cilje uspešnosti. Sem certificiran ANutr, priznan za premostitev kulinaričnih praks s prehrano.

Po svetu navdihujoča večerja s strani podjetja Helio
8 let izkušenj, ki sem jih kuhal v kuhinjah po vsej Južni Ameriki in Evropi. Leta 2013 sem študiral tehnološko gastronomijo na Senacu v Braziliji. Delal sem v restavraciji Gracia Bar in Pizzaria Via Roma v Braziliji.

Riževe kreacije: Paellas in še več
20 let izkušenj Sem kuhar, specializiran za ustvarjanje čutnih, gastronomskih menijev, ki vzbujajo čustva. Prav tako imam magisterij iz upravljanja restavracij. Izobrala sem tudi v restavraciji z Michelinovo zvezdico, ki jo je vodil španski kuhar Martín Berasategui.

Pablo: tapasi, paella in sredozemski okusi
Z bogatimi izkušnjami na področju gostoljubja sem delal kot kuhar v luksuznih hotelih v Argentini, izpopolnil podporo strankam in vrhunske storitve. Pridobila sem tudi dragocene izkušnje v bistrojih, delala pa sem tudi v priznanih restavracijah v Andori in Barceloni ter organizirala kulinarične dogodke. Moja raznolika pot mi je zagotovila širok in vsestranski razgled, ki se zlahka prilagaja različnim gastronomskim izzivom.

Federicovi evropski okusi
25 let izkušenj Sem strasten gastronom z izkušnjami po vsej Evropi in Ameriki. Študirala sem v kulinarični šoli in v različnih restavracijah v Barceloni. Že desetletje sem imel v lasti in upravljal Locando del Leon d'Oro.

Francosko-mediteranske stvaritve Bruna
27 let izkušenj Moja kuhinja uravnotežuje francoske osnove s sredozemskim in posvetnim pridihom. Več let sem izpopolnjeval svoje kulinarične spretnosti v restavracijah, preden sem začel svoje. Učila sem se tudi pod vodstvom Paula Bocusea, legendarnega vplivnega kuharja v Grenoblu v Franciji.
Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok
Lokalni strokovnjaki
Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit
Izbrana kakovost
Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi
Zgodovina odličnosti
Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi
Raziščite več storitev na lokaciji: Baix Llobregat
Dodatna ponudba na Airbnbju
Raziščite več storitev
- Zasebni kuharji Barcelona
- Fotografi Valencia
- Osebni trenerji Alicante
- Zasebni kuharji Palma
- Zasebni kuharji Marseille
- Zasebni kuharji Cannes
- Fotografi Donostia-San Sebastian
- Fotografi Bordeaux
- Fotografi Antibes
- Zasebni kuharji Barcelonès
- Zasebni kuharji Saint-Tropez
- Fotografi Aix-en-Provence
- Zasebni kuharji Nord de Palma District
- Fotografi Girona
- Fotografi Cassis
- Zasebni kuharji Serra de Tramuntana
- Catering Barcelona
- Fotografi Palma
- Fotografi Marseille
- Fotografi Cannes
- Fotografi Barcelonès
- Masaža Nord de Palma District
- Osebni trenerji Serra de Tramuntana
- Masaža Barcelona