Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Le Pré-Saint-Gervais

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Sezonski meni: zimska specialiteta, kuhar Neraudeau

Valentin Neraudeau, avtor knjige »Od družinskega vrta do izjemnih miz«, ki je delal skupaj z Michelom Guérardom. Sezonske kulinarične stvaritve, ki jih je mogoče prilagoditi vašim okusom in alergijam.

Ustvarjalne mize Stanislasa

Delal sem po vsem svetu in pred kratkim v podjetju La Table de Cybèle.

Zasebni kuhar isda

Gostom želim ponuditi najboljšo izkušnjo in jim omogočiti, da poskusijo moje stvaritve, pripravljene iz sezonskih izdelkov.

Kreativni meniji Faustine

Kot domača kuharica si predstavljam ustvarjalne recepte, ki združujejo estetiko in uživanje.

Meni Navdih trenutka kuharice Ecem

Vsaka jed odraža moje izkušnje v prestižnih kuhinjah.

Sladki trenutki kuharice Fanny

Pripravljam okusne domače sladice in ustvarjam prijetno in prijazno vzdušje za nepozaben sladek trenutek.

Kreativni obroki s Carlo

Ponujam kuhinjo, ki jo je navdihnilo moje delo v zvezdnatih restavracijah.

Zasebni kuhar Andrea

Italijanska kuhinja, tradicija, ustvarjalnost, prilagojene jedi, čutna izkušnja.

Receptorski meniji iz vašega hladilnika, ki jih je napisal Philippe

Kot kuhar v restavracijah z Michelinovo zvezdico od leta 2009 ustvarjam recepte za sublimiranje vsakdanjika.

AlkimiaChef avtorja Giovannija

Specializiran sem za italijansko kuhinjo in ustvarjam doživetja, od prijetnih domačih večerij do elegantnih dogodkov, ki združujejo tradicijo, okus in pravi okus Italije.

Obroke pripravlja Laura

V hotelih Plaza Athénée in Baudelaire sem se naučil, kako izpopolniti svoje kuharske veščine.

Sezonska in okusna kuhinja Nathan

Domači, okusni in sezonski obroki, pripravljeni za vas za udobno in praktično bivanje. Poskusite lokalne okuse, ne da bi pri tem pomignili s prstom.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi