Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Migjorn

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Carlosova baskovsko-mediteranska kuhinja

Ponujam edinstveno in nagrajeno mešanico baskovskih in sredozemskih okusov.

Zdravilna veganska kuhinja, ki jo nudi Mariana

Pripravljam ekološke, veganske jedi, ki so zasnovane za energijo.

Zasebno argentinsko doživetje s peko na žaru na Majorki

Argentinski kuhar, ki živi na Majorki, z več kot 15 leti izkušenj v kuhanju na ognju. Ustvarjalec BIFE BBQ Experience, koncepta cateringa, ki združuje gastronomijo, zabavo in človeško toplino

Ekskluzivno kulinarično doživetje v vaši nastanitvi

Strokovnjak za paelle, riževe jedi, tapas; ustvarja sodobne, sveže okuse.

Yolanda pripravlja obroke, ki jih je navdihnila jadrnica

Sem kuhar na zasebni jahti in kulinarični svetovalec z izkušnjami na področju različnih kuhinj.

Majorska kuhinja, ki jo nudi Llucia

Tradicionalna Majorska in balearska kuhinja z lokalnimi izdelki in kakovostjo.

Mediterranean Fest por Edu Losilla

Uživajte v čudoviti sredozemski gastronomiji s kakovostnimi izvirnimi tapasi

Avtorske večerje in kosila v Llorençu

Študirala sem slaščičarstvo v Parizu in pripravljam menije, ki jih navdihujejo recepti moje babice.

Maruxa: galicijska kuhinja

Španske in sredozemske korenine z globalnimi vplivi. Spoštovanje izdelka.

Doživetje v sredozemskem slogu

Moj kulinarični pristop, ki izhaja iz tehnične natančnosti, ustvarjalnosti in edinstvene kulturne občutljivosti, se odraža v prilagojenih menijih, ki usklajujejo tradicije gastronomije.

Pristni argentinski žar Marcelo

Sem argentinski kuhar, ki privzame pristen duh parrille na vsak obrok.

Tradicionalne paelle po Llorenç

Sem kuhar, ki se je izučil za slaščičarja v Parizu in ga navdihujejo družinski recepti.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi