Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Nice

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Nice

Kuhar

Nice

Francoski zajtrk, ki ga nudi Emma

Sem Emma, strastna domača kuharica, gostiteljica spletnega kuharskega tečaja, ustvarjalka bonbonov, ki jih navdihuje Azurna obala, in vseživljenjska ljubiteljica hrane, ki si prizadeva ustvariti veselje in širiti srečo s francosko kuhinjo. Zame hrana ne gre samo za okus - gre za skupno rabo pristne tradicije in ljubezni - duha, ki živi v vsakem prigrizku, ki ga postrežem. Menim, da bi morali vsi izkusiti čarovnijo francoske hrane, jaz pa rada ustvarjam nepozabne trenutke, ki združujejo ljudi za mizo. Sem poznavalka francoskega bontona, umetnosti in kulinaričnega pripovedovalca zgodb, ki deli zgodovino in pomen vsake jedi, zaradi česar je obisk mojega doma edinstveno pariško srečanje s francoskim gostoljubjem, ki se ga spomnite dolgo po tem, ko ste zapustili Azurno obalo.

Kuhar

Hranjenje z zavestom Victorja

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prAs As a Chef, Forager, and Guardian of this land, I' ve porabil leta za ustvarjanje izkušenj, ki s hrano povezujejo ljudi z naravo. Na tej zemlji živim skozi vse leto, gojim lastne pridelke, nabiram divje zelišča in kuham samo s sestavinami iz lokalnih etičnih virov. Prav tako sem sogostitelj kolektiva za reševanje semen, ki si aktivno prizadeva za ohranjanje biotske raznovrstnosti in živilske dediščine. To ni stranski projekt - to je moje življenjsko delo. Moja globoka povezava s tem krajem, njegovimi okusi in ritmi mi omogočajo, da ponudim resnično pristen in hranljiv exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill Pendant le Festival de Cannes.

Kuhar

Nice

Gurmanski brunch Emme

Sem Emma, strastna domača kuharica, gostiteljica spletnega kuharskega tečaja, ustvarjalka bonbonov, ki jih navdihuje Azurna obala, in vseživljenjska ljubiteljica hrane, ki si prizadeva ustvariti veselje in širiti srečo s francosko kuhinjo. Zame hrana ne gre samo za okus - gre za skupno rabo pristne tradicije in ljubezni - duha, ki živi v vsakem prigrizku, ki ga postrežem. Menim, da bi morali vsi izkusiti čarovnijo francoske hrane, jaz pa rada ustvarjam nepozabne trenutke, ki združujejo ljudi za mizo. Sem poznavalka francoskega bontona, umetnosti in kulinaričnega pripovedovalca zgodb, ki deli zgodovino in pomen vsake jedi, zaradi česar je obisk mojega doma edinstveno pariško srečanje s francoskim gostoljubjem, ki se ga spomnite dolgo po tem, ko ste zapustili Azurno obalo.

Kuhar

Gurmanski obrok z južnjaškimi okusi do božiča

30 let izkušenj Delam v prestižnih ustanovah na Azurni obali. Študirala sem na hotelski šoli Paul Valéry v Mentonu. Organiziral sem tečaj kuhanja na strešni terasi za 125 oseb.

Kuhar

Gurmanska večerja v soseski Jacopo

17 let izkušenj Ustvarjam kakovostno obedovanje z Michelinovo zvezdico kot zasebni kuhar za mednarodne stranke. Študiral sem na gastronomski šoli Artusi v severni Italiji. Bil sem član ekipe, ki je restavraciji Donatella pomagala doseči oceno z Michelinovimi zvezdicami.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi