Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Raiguer

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Raiguer

Kuhar

Sredozemska kuhinja Juana Carlosa

20 let izkušenj Prvotno iz Argentine sem 15 let izkoristil svoje spretnosti v Italiji. Izkušnje sem pridobil v priznanih španskih restavracijah Lasarte in Kursaal. Učila sem se od kuharja za restavracijo Michelin s tremi zvezdicami v Baskiji.

Kuhar

Lucasovo kulinarično doživetje na Majorki

25 let izkušenj sem delal v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami in kot glavni kuhar v Londonu in Sydneyju. Imam diplomo iz upravljanja hotelov in gostoljubja ter zaključil mesarski mojstrski tečaj. V čast mi je bilo, da sem kuhala za oskarje leta 2017 in postregla sira Paula McCartneyja v Brightonu.

Kuhar

Najboljši Davidov riž in paelje

5 let izkušenj Kuhar doma na Majorki, specializiran za riž, paelje, fideuà in tapase. Tehnike riža sem študirala z Alexom del Viciom in Eduom Torresom v Molinu Roca. Kuhal sem za nogometno federacijo Balearskih otokov, za padel federacijo, nekdanjega nogometaša Rogera Smitha in podjetnika Argentina Manola Ugarteja, med drugim

Kuhar

Joséjeva sredozemska peka na žaru

12 let izkušenj, ki se jih vedno učim, razvijam in ustvarjam nove načine za dvig jedi z žara. Stari starši so me naučili vsega, od izbire lesa do izbire najboljših kosov. Imam več let praktičnih izkušenj z žarom, ki so mi omogočile, da obvladujem svojo obrt.

Kuhar

Okusite Sredozemlje s Paulom

21 let izkušenj Široka kulinarična perspektiva, specializirana za sredozemsko, perujsko in japonsko kuhinjo. Študirala sem na Univerzi Gastronómica de las Islas Baleares. Bila sem glavna kuharska mojstrica v azijski restavraciji Arume. Delal sem v številnih krajih po svetu

Kuhar

Vrhunska sredozemska hrana v soseski Metus

8 let izkušenj Za romantične večerje in posebne dogodke ustvarjam drzne obroke po navdihu Sredozemlja. Po svoji ljubezni do gastronomije sem se naučila kuhati, združevati strast in tradicijo. Svoje specializirane menije sem ponudil za številne vrhunske kulinarične dogodke.

Vse storitve kuharjev

Carlosova baskovsko-mediteranska kuhinja

Imam 18 let izkušenj. Kuhal sem v več priznanih restavracijah, vključno z etxanobejem z Michelinovo zvezdico. Študiral sem na šoli za gostoljubje Leioa in imam dodatno usposabljanje za tajsko kuhinjo. Sodeloval sem in osvojil več tekmovanj v pintxosu v Baskiji.«

Giuseppejeva italijanska fuzijska jed

21 let izkušenj sem kuhala in veliko potovala po Italiji ter delala v številnih pomembnih restavracijah. Delala sem v kuhinjah Ducati Caffé, Gusto, Sicilia in drugih. Pripravila sem all-sushi meni s svežimi ribami in morskimi sadeži za družino priznanega igralca.

Fuzijska kuhinja, ki jo nudi Eduardo

8 let izkušenj Sem španski kuharski mojster, ki kuha na jahtah, v hotelih in restavracijah po vsej Evropi. Študiral sem v mednarodnih kuhinjah od Bilbaa do New Yorka. Zadnje 4 zime sem preživel kot osebni kuhar za lastnika jahte v New Yorku in Italiji.

Zdravilna veganska kuhinja, ki jo nudi Mariana

10 let izkušenj Sem kuharski mojster na rastlinski osnovi, ki se osredotoča na surovo vegansko kuhinjo in športno prehrano. Študiral sem s kuharskim mojstrom na rastlinski osnovi Matthewom Kenneyjem in študiral v Le Cordon Bleu. Kuhala sem za športnike, slavne osebnosti in priljubljene stranke.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 let izkušenj sem delal na različnih celinah in državah ter razširil svojo kulinarično perspektivo. Učila sem se na Gastronomski univerzi UIB na Balearskih otokih in inštitutu Paul Bocuse. Delal sem kot glavni kuhar v priznani restavraciji Arume.

Paul: vrhunska sredozemska večerja

15 let izkušenj Od 17. leta starosti sem potoval na Tajsko, Urugvaj in še več, da bi nadaljeval svojo kariero. Študiral sem na Gastronomski univerzi UIB na Balearskih otokih in na inštitutu Lyfe. Čas, ki sem ga preživel v restavraciji Xoriguer in Sumaq z Michelinovo zvezdico, me je pripeljal do zaposlitve glavnega kuharja v podjetju Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 let izkušenj Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena in San Ignacio. Svoje kulinarično znanje sem izpopolnil na dvoletnem podiplomskem študiju. Delal sem kot zasebni kuharski mojster za ugledno osebnost v Forbesu.

Aire de España s kuharskim mojstrom Estebanom

20 let izkušenj združujem ustvarjalnost in svežino na vsaki jedi ter prinašam nove okuse v vaš dom. Diplomiral sem na profesionalni kuharski šoli v Córdobi v Argentini leta 2004. Delal sem v Argentini, Italiji, Formenteri in Majorki, vedno s kakovostjo.

Sredozemsko doživetje s kuharskim mojstrom Estebanom

10-letne izkušnje Vodenje SUŠIJA AMAR na tržnici Santa Catalina, ki ponuja duševne, sveže morske sadeže in suši jedi, ki sem jih usposobil v Escuela de cocina de Córdoba v Argentini. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR v Palmi zasluži oceno s 5 zvezdicami in lokalno priznanje za kakovostne jedi

FlavorsDeMallorca s kuharjem Estebanom

20 let izkušenj Kuhar, strasten in ustvarjalen, združuje svežino in tradicijo v vsaki jedi. Diplomiral sem na profesionalni kuharski šoli v Córdobi v Argentini leta 2004. Imam dolgoletne izkušnje v Argentini, Italiji, Formenteri in Majorki.

Latinskoameriška fuzijska jedilnica

20 let izkušenj sem delal po vsej Latinski Ameriki in ZDA. Usposobljen za kuharskega mojstra Saverio Stassi na kulinarični šoli Universidad de los Andes. Vodim kulinarično ekipo v hotelu Sierra Linda.

Ustvarjalna sredozemska kuhinja, ki jo nudi Graci

30 let izkušenj sem se naučila od mame, ki je bila zasebna kuharska mojstrica tunizijskega predsednika Habiba Bourguibe. Učila sem se tudi iz vodenja svoje restavracije ter kuhanja z družino in dogodki. Vodim svojo restavracijo v Palma de Mallorci, poleti pa kuham zasebno za druge.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi