
Storitve na Airbnbju
Kuharji na lokaciji: Fréjus
Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.
Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Fréjus


Kuhar v kraju Cannes
Gurmanska večerja v soseski Jacopo
Delal sem v restavraciji z Michelinovo zvezdico in kot mednarodni zasebni kuharski mojster.


Kuhar v kraju Arrondissement de Nice
Za mizo s Salvom
Rada kuham glede na letne čase, vreme, čustva, zahvaljujoč različnim izkušnjam je moja kuhinja svetovna kuhinja, vendar imam rada mediteransko kuhinjo, spomine, ki dišijo po domu


Kuhar v kraju Sanremo
Zgodnje kosilo na domu
Zajtrk, kuhan neposredno pri vas doma, zasnovan po vaših željah


Kuhar v kraju Fréjus
Piccolina Events - Chef Pedro
Sredozemski pridih, domača priprava, kakovostne sestavine, sodobne tehnike.


Kuhar v kraju Cannes
Gurmanska doživetja, ki jih prireja Christophe
Navdušeni ste nad čustveno kulinariko in prefinjenimi sladicami, ki ustvarjajo nepozabne spomine.


Kuhar v kraju Arrondissement of Grasse
Zasebni kuhar Pierre-Yves
Raznolika kuhinja, gastronomija, gostinstvo, kuhinja na jahti.
Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok
Lokalni strokovnjaki
Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit
Izbrana kakovost
Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi
Zgodovina odličnosti
Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi
Raziščite več storitev na lokaciji: Fréjus
Dodatna ponudba na Airbnbju
Raziščite več storitev
- Zasebni kuharji Barcelona
- Zasebni kuharji Milano
- Zasebni kuharji Nica
- Zasebni kuharji Firence
- Zasebni kuharji Marseille
- Zasebni kuharji Lyon
- Zasebni kuharji Cannes
- Fotografi Bologna
- Fotografi Ženeva
- Fotografi Torino
- Zasebni kuharji Annecy
- Fotografi Verona
- Fotografi Genova
- Zasebni kuharji Chamonix
- Zasebni kuharji Antibes
- Zasebni kuharji Barcelonès
- Fotografi Aix-en-Provence
- Zasebni kuharji Saint-Tropez
- Zasebni kuharji Menton
- Zasebni kuharji Como
- Nega obraza in telesa Barcelona
- Catering Milano
- Osebni trenerji Nica
- Fotografi Firence











