Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Bagno A Ripoli

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Bagno A Ripoli

Kuhar

Florence

Luksuzna večerja s kuharskim mojstrom Antoniom Patello

9 let izkušenj sem se usposabljala na priznani šoli ALMA in delala v restavracijah z Michelinovo zvezdico. Študirala sem na šoli ALMA in trenirala v najboljših restavracijah San Domenico in Enrico Bartolini. Po šoli ALMA in delu v dveh restavracijah z Michelinovo zvezdico sem kuhala po vsem svetu.

Kuhar

Florentinska večerja za Valerijino mizo

Ustvarjam edinstvena in transformativna doživetja za goste z vsega sveta. Sem domači kuhar in gostitelj dogodka. Svetovalec/svetovalka za blagovne znamke in gostoljubje. Kuhanje je moja ljubezen do drugih. Mislim, da bi se morala dobra hrana počutiti kot crkljanje. Za vsako od naših najljubših jedi je spomin iz otroštva, posebna priložnost, zgodba, ki jo lahko poveste. Takšen občutek mi je všeč v posodo in kuham z visokokakovostnimi sestavinami. Andrea, moja partnerica, je profesionalna glasbenica. Svojo strast do hrane je podedoval od dedka, profesionalnega kuharja, ki ga je učil umetnosti tradicionalne italijanske kuhinje. Nahaja se na tretjem nadstropju, ki je diplomiral na italijanskem združenju Sommelier. Skupaj smo se odločili, da vrata našega doma odpremo novim prijateljem, ljubiteljem hrane in podobno mislečim popotnikom, da bomo delili naše strasti in vizijo dobrega življenja.

Kuhar

Tradicija in ustvarjalnost kuharja Massimiliana

Kuhar

Toskanska kuhinja Raffaele in Giovanne

25 let izkušenj Lastnik picerije in kuhar v prestižnih hotelih v Firencah. Strokovna kvalifikacija za upravljavce storitev cateringa. Z ženo delam kot zasebni kuhar.

Kuhar

Firence

Valentinini okusi italijanščine

Sem strasten lokalni sommelier in tudi kuharski mojster, ki je delal v priznanih italijanskih restavracijah in hotelih. Z navdušenjem delim svoje znanje o vinu in hrani. Združujem toskanske recepte, strast do lokalnih in ekoloških sestavin ter degustacijo vin, kar ustvarja edinstveno fuzijo. Diplomiral sem na kulinarični šoli v Firencah in imam 13 let izkušenj kot kuharski mojster Sem član italijanskega združenja sommelierjev (Ais) kot sommelier in preizkuševalec.

Kuhar

Montecatini Terme

Okus Toskane v Amerigu

30 let izkušenj Moja kulinarična kariera obsega kuhinje v Italiji, Angliji, Franciji in Združenih državah Amerike. Dokončal sem sommelier usposabljanje in tečaje združevanja hrane in vina. V Firencah sem odprl Ristorante Baccarossa, 40-sedežno restavracijo, specializirano za ribe.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi